sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Tara EVL voitto! ja muuta...

Tara ja Tanja tekivät taas hienon 2- tuloksen tokossa(EVL). Samalla luokkavoitto! 1- tulos jäi vielä himpun päähän, mutta veikkaan, että aika pian saamme juhlia Woollandiassa tottelevaisuusvaliota!


Wenjan astutuksesta on nyt kulunut pari viikkoa, vielä en osaa sanoa onko pentusia tulossa. Katsotaan maaliskuussa mitä ultra kertoo. Josko pikkuprinsessoja/prinssejä tulee on yhden nartun nimi jo ainakin päätetty- Ikkunaprinsessa- .Kaikki, jotka Wenjan tuntevat, tietävät että, toiselta nimeltään hänhän on Prinsessa Wenja.

Treenejä on myös aloiteltu pikkuhiljaa. Pääsiäisenä lähdetään taas Tanskaan Storålam Cuppiin ja sen jälkeen Jonaksen kurssille Malmöhön. Jymy ja Wenja on ilmoitettu kisaamaan, mutta Martta ottaa Wenjan  paikan, josko Wenja on pieniin päin.
Martta on treenaillut muutaman kerran look backia ja Jymy rauhallista ajoa. Muutamia pitkiä hakuja pitää myös ottaa ennen reissua ja onhan sitä toki muutakin työstettävää.

Sairastupa uutinen on Zaggan perineaalityrä. Kaikkia ihme sairauksia sitä koirilla onkin. Zagga menee tiistaina leikkaukseen ja toivottavasti toipuu siitä nopsasti. Paimennuskisaaminen siltä varmaan loppuu tähän ja saa toimia työ/kurssikoirana.