sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Rantasalmen paimennuskisat

Eka kilpailu alkoi perjantaina 3- luokalla. Wenjalla ja Kimmolla hyvä rata 75 p. Liippari sai ajettua radan häkille asti kunnes aika loppui. Hyvä rata Liipparillakin! Onnea!Zaggalla oli vaikeuksia nostossa, lauma kuitenkin  nousi lopulta, aika loppui sitten aika nopsaan.
Lipetti

Lauantaina oli kolmosten radan lisäksi nuorten mestaruuskisat, jossa Woollandiaa edusti Uuno ja Minna. Radalta 78p. ja Juniori Suomen mestaruus 4 sija. Paljon ONNEA!Upeaa!

Uuno
Sunnuntaina Woollandialaisia kisaamassa peräti 7 koirakkoa(6 omaa kasvattia).
Alli ja Salla, Floo ja Virpi sekä Huiku ja Minna ajoivat radan läpi. Huiku oli ekaa kertaa paimennuskisoissa ja heti sijalle 14. Floolla samat pisteet ja nappasi sijan 13. Allilla pientä epävarmuutta haussa ja sija 19. Onnea!
Köppi ja Kari, Sirkka ja mä, sekä Lukki ja Minna disk,Koirat toivat nopsasti lampaat tolpalle, mutta hajaantuivat tolpan kierrossa.....kellä mistäkin syystä.

Juniori SM palkintojen jako
 Päivän yllätys oli JYMY, joka kahden kuukauden treenin jälkeen(Jymy tuli meille heinäkuun lopussa)  ajoi radan todella mahtavasti. Sijoitus 5/30. Jymyhän on todella nuorikin vielä, täytti vuoden vasta kesäkuussa.

Jymy juniori SM 5 sija
 Mukava kisamatka Woollandialaisten parissa, kivaa, että näin paljon porukkaa oli mukana. Ensi vuonna on varmaan lisää nuorisoa paikalla,  ja vanhemmat siirtynevät seuraaviin luokkiin.