maanantai 2. heinäkuuta 2012

Paimennuskisat ja pentupäivät+ agirotu

Tiikeri ja Uuno kisasivat perjantaina paimennuskisoissa Kotikoskella. Ekasta startista molemmille disk.
Toisesta startista Tikrulle 41 p. ja 5 sija. Menin auttamaan Tikrua nostossa ja poispäinajon vaihdoin heti melkein alusta kuljetukseen. Tikru ei ole ennen paimentanut näin liukkaita lampaita, joten ne olivat sille vielä hiukan liian haasteellisia. Uuno sai lampaat tuota hienosti Minnalle, mutta Minna keskeytti radan, koska Uunolla "sauhusi" jo päässä.....

Viikonloppuna vietettiin meillä pentupäivää, mukana oli kaikki Taimin pennut, viisi Zaggiksen pentua, kahdeksan SweduxAstra pentua ja pari Swedun "vanhempaa"pentua. Tällä kertaa lajivalikoimassa oli paimennuksen lisäksi myös Tokoa ja Agia. Jaana veti lauantaina tokotreenit ja Pete agilitytreenit molempina päivinä.
Viikonloppu meni mukavasti ja kaikki pentuset olivat hyvinkin fiksuja. Lampaat kiinnostaa ja osa on jo hyvinkin pitkälle koulutettu tokossa/agilityssä.
Kiitos kaikille mukana olleille sekä kouluttajille. Ensi vuonna on seuraavat viikonlopun pentupäivät ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin Wenjan ja Taimin tulevat pennut ovat myös kasvattamassa joukkoa!
Kuvia päivistä löytyy Minnan galleriasta  ja Katariinan galleriasta.
Jos jollain muullakin on kuvia niin laittakaa mulle linkkiä, pävitän niitä tänne.

Agirotu oli samana viikonloppuna ja siellä oli Sweeppun pennuista kisaamassa Raija ja Saimi ja tämä joukkue VOITTI agirodun! Onnea!Myös Sirkka aloitti kisauransa "tasoitusradalla".