torstai 14. kesäkuuta 2012

Paimennuskisat

Meillä oli kaksipäiväiset SPKY:n paimennuskisat luokille I ja II. Mukana oli paljon tuttuja koiria ja kyllä nähtiin hienoja suorituksia. Onnittelut! Mukana oli myös usea ensikertalainen ja hyvin saatiin ajettua ratoja läpi, vaikka pisteitä ei aina paljon kertynytkään. Paimennuskisoissa kun arvostellaan  niitä lampaiden kulkulinjoja, ja sitä ei aina "muista" kun keskittyy ehkä liikaa koiransa ohjaamiseen, eikä huomaa seurata mihin lampaat ovat menossa.Muistakaa siis pitää lampaat linjalla!

12.6. Kakkosluokassa Fleet ja Tuija ajoivat hyvän radan sijoittuen kolmansiksi. Wenja ja Wool starttasivat myös, mutta palkintosijoille ei tällä kertaa ylletty. Ykkösluokassa Jaana ja Cindi hienosti kolmansiksi hyvällä tuloksella.Sisarukset Tiikeri, Uuno ja Tara hakivat vielä kokemusta ja kunkin tulokseksi merkittiin HYL. Henna ja Nuka sitä vastoin saivat ajettua radan läpi.


13.6 Kakkosluokassa lampaat liikkuivat yllättävän tahmeasti ajoittain. Rata oli hiukan haasteellisempi ajaa kuin edellisenä päivänä.Wool sijoittui toiseksi. Wenja ja Fleet ajoivat myös kelpo radat. Ykkösluokassa nuoret sisarukset skarppasivat eilistä tulostaa ja Tiikeri oli  toinen, Uuno kolmas samalla pistemäärällä(mä ohjasin, kun Minna töissä). Myös Taralle eka tulos paimennuskisoista!Henna ja Nuka saivat myös ajettua radan läpi.

Kiitos kaikille työntekijöille ja osallistujille! Seuraavaksi Woollandiassa kisataan heinäkuussa!