maanantai 28. syyskuuta 2015

Kasvattipäivät ja kisoja

Kasvattipäivät järjestettiin ensi kertaa Woollandian ulkopuolella Elinan luona Rövarnäsissä Paraisilla. Kiitos Elinalle ja Tapiolle, että saimme tulla viettämään mukavaa päivää ja iltaa  hienossa miljöössä, ruokahuolto pelasi(Kiitos myös Sallalle) ja se oli oikein maistuvaa, illalla erikoisuutena kauriin ja peuran rosvopaistia.Kasvatteja oli paikalla kivasti ja lauantaina treenasimme parissa porukassa. Illalla saunoimme tunnelmallisessa rantasaunassa ja "parannettiin" maailmaa...Käytiin myös Hennan ja Kaislan kanssa kuutamouinnilla.Sunnuntaina pidimme kisat(SPKY) samassa paikassa ja hyviä ratoja ajettiin.

1-luokassa mukana Illi ja Tuula, Kaisla ja Lotta, Elina ja Akseli, Satu ja Trip (5 sija)Niina ja Eerik(2 sija), Carola ja Morris(3 sija). Eli starttaajista puolet oli Woollandian kasvatteja!! Niin ylpeä!


2-luokassa Kaisla ja Wolle kolmansiksi. Hyvä haku!,aika loppui jaossa.(Kuva Tuula H.)


ONNEA;ONNEA kaikille!

3-luokassa kisasin itse Wenjan ja Jymyn kanssa.Wenja toinen ja Jymy neljäs.(kuva Tuula H.).Wenjan poika Hukka tuuraa palkintojenjaossa.Agipuolella Katja ja Louhi Tassujen piirinmestaruus joukkueessa  Onnea.!