sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Alli agiserti! Martta Paim3

Sallalla ja Allilla kaksi nopeaa agirataa Lägin lauantaisissa kisoissa. Tuplanolla ja SERTI. Onnea superisti!

Tyrnävän paimennuskisoissa oli iso joukko kisaamassa Woollandian kasvatteja.
3- luokassa Kari ja Köpi 59.p
Omista koirista Wenja kolmas molempina päivinä 69 ja 72 p. Martalle sunnuntaina neljäs sija ja 71 p. Jymy reilu 60 p, molempina päivinä.
Tuija ja Fleet ajoivat myös hyvät radat molempina päivinä.
Rata oli kivan haastava, haku vinosti kurun takaa. Tässä punnittiin koiran ja ohjaajan taitoja mukavasti.

1-2 luokka ajettiin eri pellolla. Olosuhteet olivat todella haastavat ainakin 1- luokan koirakoille, eikä 2- luokkalaisetkaan helpolla päässeet. Lampailla oli todella kova veto lähtövarikolle. Hienoja suorituksia nähtiin silti.
Woollandialaisista kakkosissa Niina ja Eerik, Minna ja Lukkis, sekä Carola ja Morris. Eerikillä hyvä alkurata lauantaina, mutta valitettavasti jaon jälkeen disk. Lukkis ja Minna saivat toisena päivänä rauhallisen noston ja lampaat kivasti tolpalle kunnes disk.Morris ensikertalaisena kakkosissa hallittu haku ja kiva aloitus pp. ajoon, ja disk.
1- luokassa Elina ja Akseli sunnuntaina koossa jo 45 p. ,mutta poikittaisajossa lampaat ajautuivat liian lähelle lähtövarikkoa, disk. Rahikainen ja Tuija olivat radalla vain kerran lauantaina. Nostosta lampaat varikolle, disk.
Kokemuksena tuli, että pitää harjoitella enemmän tilanteita, missä lampailla kova veto.

Kiitos kaikille mukana olleille. Ei se kilpaileminen missään lajissa aina helppoa ole, mutta maistuu se onnistuminen sitten makkiammalta! Tsemppiä kaikille treeneihin! Kasvattitreenejä paimennuksessa taas tulossa syksyn/talven mittaan.