tiistai 2. kesäkuuta 2015

Paimennuskurssia toisen perään

Paimennuskursseiltu on nyt kutakuinkin koko viikko. Viime viikon keskiviikkona oltiin Annikan luona porukalla ja torstaina lähdettiin perinteiselle kurssille Ruotsiin, Derekin oppiin.
Täytyy taas todeta , että Udden on kyllä loistopaikka olla kurssilla. Koko "kartano" oman porukan käytössä. Mahtavaa ruokaa, hyvät laitumet,huippukouluttaja ja ystävälliset paikan "omistajat, kaiken kruunaa vielä Suomalainen puilla lämmitettävä rantasauna, jossa voi löylytellä treenipäivän jälkeen. Olosuhteet siis mitä hienoimmat. Ja aivan mahtava porukka taas!

Jimi ja Päivi


Itsellä oli kurssipaikka tällä kertaa vain kahteen päivään ja muuten seurasin treenejä. Tämä siksi, koska tulijoita oli niin paljon ja muutama jäi ilman paikkaakin.Meidän koirista oli opissa Jymy,Tiikeri,Wenja ja Martta.
Itse treenasin ajoa ja linjoja, no eihän se oikeen onnistu, jos rekut lähtee liikkeelle liian lujaa ja omaavat ajossa tiukat flänkit. Meidän koirat on kuulemma hyvin kouluttettuja työkoiria, mutta jos haluaa niitä suoria linjoja kisoissa ajaa, pitää yo. asiat saada kuntoon. Treenattavaa siis riittää.

Woollandian kasvateista oli kurssilla Floo,Prii ja Virpi, August ja Tiia, Morris ja Carola, Robin ja Irma, Hukka ja Henna,Lyyti ja Terhi, Akseli ja Elina, Jimi ja Päivi, Simba ja Merja, sekä lisäksi muutama muu meillä treenaava. Kiitos kaikille!

Ensi vuoden reissu jo suunnitteilla!

Kurssin jälkeen ajettiin Kimmon kanssa vielä yhdeksi yösi Gunsanin luokse, siellä treenailtiin  pari päivää. Vietettiin iltaa, syötiin mureaa hirvefilettä ja sain myös hyvän vinkin Martan mahdollisesta tulevasta sulhosta!
KIITOS Gunsan!

Viikonlopulla myös kisatulos Woollandiaan. Trip ja Satu RTK3.ONNEA!