maanantai 25. toukokuuta 2015

Tammisaaren paimennuskisat

Neljän koiran voimin kisaamassa, sekä lauantaina, että sunnuntaina. Eipä käy aika pitkäksi kun startteja on tasaisin väliajoin...

Yhteenvetona koirien suoritukset

Zagga, tasaista menoa, tuonnissa ei ota kaukaa käskyjä. Luottokoira, jonka kanssa tietää mitä tapahtuu. Pisteitä 56 ja 58. Zaggiksen kanssa on kiva kisailla.Zagga suoritti lauantaina haasteellisen noston kun lampaat ajautui kallionyppylän alle. Zaggis sit kiipesi kalliolle ja sieltä nosti ne. Aikaste hieno!
Wenja, kuuntelee jo paremmin käskyjä, mutta flänkit ovat ahtaat, joten ajopisteet tais olla 3 ja 3. Nyt hyvät jaot! Niitä treenattiinkin pari kertaa. Wenjalla ei ole vaikeutta irrota kauas ohjaajasta ja puskea laumaa etennpäin, hakukaari on myös sen bravuuri.Yhteispisteet n. 45 molempina päivinä.
Jymy, haussa oli mukana , eikä juossut ympäri koko pitäjän laitumia(niinkuin viikko sitten).Sähäkkä liikkeissään, joka aiheuttaa lampaissa turhaa hermostumista. Lauantaina 66 p ja paras meidän koirista!
Tiikeri, teki "elämänsä" radan sunnuntaina. ! 74 p ja 8 sija.!Parasta Tiikeriä ikinä. Ajoon pitää saada lisää itsevarmuutta. Lauantain radan alku myös hyvä ja jaettuakin saatiin, kunnes yksi lammas ajautui liian kauas ja keskeytin.

Kokonaisuutena 7/8 ajettua starttia. Hyvä saldo kokonaisuutena, vaikka ihan kärkisijoista ei vielä "taistellakkaan"

Viikonloppuna Woollandian kasvateista Tanja ja Tara Rallytokon aloluokasta 100/100 p ja RTK1.ONNEA!