maanantai 22. lokakuuta 2012

Nautakisat ja tokokurssi

Perjantaina suunnattiin auton nokka kohti Juvaa.Lauantaina kun oli tiedossa nautakisat Juvan Muumaassa. Majoituttiin Visulahdessa lomatalossa ja eipä siellä paljon muita näkynyt. Mukana matkassa oli myös Virpi Ja:n kanssa.
Ekaa kertaa siis startattiin nautakisoissa, ja näin jälkiviisaana voisi todeta, että olisi ehkä kannattanut hiukan katsoa mistä osioista tulee mitäkin pisteitä. Meikäläiset kun jäi junnaamaan 10 pisteen poispäinajo linjaa ja aikaa kului liikaa.

Ekaksi vuorossa Wool. Wolella hieno nosto, suorat linjat kunnes kuljetuksessa Wole otti nokkiinsa jostain ja häipyi katsomoon. En tiedä sitten ihmettelikö nautojen lastauskärryä vai mikä poikaa alkoi pelottamaan. Pisteitä oli kertynyt jo 57.

Ja ja Virpi olivat seuraavina. Ja,lla oli hankalaa nostossa joten Virpi keskeytti.
Jaaa..aa liikkuisko noi?
Zaggalla hyvä nosto, mutta hiukan tahmeasti sai liikuteltua naudat mulle, joten aikaa kului. Päästiiin kuitenkin jakoon asti; ja saatiinkin se tehtyä, mutta hätäilin ja naudat palasi taas yhteen läjään. Tätä olisi pitänyt treenata, eikä yrittää jakaa samalla lailla kuin lampailla. Pisteitä Zaggalle 54 ja 9 sija.
Zaggikselta ei ammuut päässy karkuun.
  Sweeppukin pääsi Kimmon kanssa pitkästä aikaa kisaamaan ja kylä tuolla 10- vuotiaalla vielä potkua riitti. Toki alussa se oli hiukan hämillään, että saako nyt tehdä jotain ja heräsi vasta poispäinajossa. Swedulle pisteitä reilu 30 ja aika loppui jaossa.
Sweeppu hommissa

Wenja starttasi meidän koirista viimeisenä ja rata meni hienosti. Pisteitä 50 ja aika loppui jaossa. Wenja ja KImmo saivat erityispalkinnon eläinten hyvästä käsittelystä. Wenjassa riittää ruutia!

Väistykää....

Sunnuntaina oli Jaana pitämässä tokokurssia kilpaileville Woollandian kasvateille. Paljon tuli taas lisää vinkkejä usealle treenaajalle. Kiitos Jaanalle.!

Taralla riittää vauhtia

Trip ja merkki. Tyylikäs "asento"