maanantai 7. toukokuuta 2012

Paimennuskisat ja Cindin tokokisa

Kevään ensimmäiset paimennuskisat Woollandiassa.
 Mukaan oli ilmoittautunut kymmenisen I-luokan koiraa ja kuusi II-luokan koiraa. Meidän koirista starttasi ekana Taimi. TaiTai päästeli oikein kunnolla ja korvien kuuloaisti lienee siirtynyt pennuille. Taimilla ei ollut radalla muuta mielessä kuin lampaiden tuominen mulle, ja juokseminen niiden ympäri. Poispäinajosta ei siis tullut juurikaan mitään. Taimi saakin keskittyä työhommiin kun on niissä ihan Pro, varmastikaan yksikään lammas ei tältä neidolta karkaa.
Seuraavaksi meni Kimmo Woolin kanssa, Wolella oli myös oma ajatus radasta ja Kimmo jättikin leikin sikseen. Wenja starttasi myös Kimmon kanssa ja vauhdilla tuli lampaat tolpalle. Rata ajettiin joten kuten ja jaossa loppui aika. Meidän koirat sai siis omissa kisoissa kerätä ne loppupään sijoitukset. Onnea kärkikolmikolle!
Ykkösluokkaan oli tullut kisaajia myös kauempaa.On mukavaa nähdä "uusien" koirien työskentelyä. Voitto luokassa Carolalle ja Visslalle. Hienoa työtä, Vissla starttaa seuraavaksi varmaan kakkosissa.
Zaggan poika Uuno oli ekoissa paimennuskisoissaan ja heti plakkariin 50 p. ja 5 sija. Hyvä suoritus Minnalta ja Uunolta. Hurrjasti onnea! Wenjan sisko Ja oli myös ekoissa kisoissaan ja tuloksena 51 p. sekä 4 sija.
Muitakin hienoja suorituksia nähtiin paljon. Kiitos kaikille kisaajille ja työntekijöille. Tästä jatketaan kesäkuun kisoissa.

Cindi ja Jaana kisasivat puolestaan tokokisoissa saaden hienon I-tuloksen 280,5 p. Luokkavoitto ja KP. Onnittelut Jaanalle ja Cindille.