lauantai 17. lokakuuta 2015

Tuloksia

Satu ja Trip rallytokossa mestariluokassa 83 p ja kolmas sija. Yksi vielä niin nimen eteen saa laittaa RTK 4.
Paljon ONNEA!

Keskiviikkona ja torstaina oltiin paimennuskisoissa Ahvenanmaalla. Puitteet oli todella hienot, isot saaristopellot ja kivat lampaat. Kisaajia ei tuolla yleensä montaa ole. Meidän rekkujen lisäksi oli matkassa mukana Elina Akselin kanssa, sekä pari muuta koirakkoa Suomesta.

Kahden päivän kisatulokset laskettiin yhteen ja kolmoisvoittohan sieltä kolmosluokasta napsahti meidän rekuilla 1. Jymy, 2. Wenja, 3. Martta. No luokassa oli neljä osallistujaa, mutta pitäähän sitä tästäkin ottaa "ilo irti".
Akseli ja Elina ajoivat keskiviikkona ekaa kertaa radan läpi yhdessä. Saldoksi 46 p.

Terveystuloksissa huonoa kerrottavaa. Dana (Taimix Jymy) on ontuillut ja syyksi paljastui epäpuhtautta olissa. Ilmeisesti leikataan kuitenkin, eikä odotella "parantaisiko" kasvu.

PPR on ollut jo kuukauden verran Einin luona hoidossa. Rokotuksilla ollessaan, se myös "käytiin läpi" muutenkin, kun on aina ollut muita sisaruksiaan paljon pienempi, ja takapäänkäyttö ei ole ollut koskaan hyvä. Lääkärin mukaan vasen takapolvi on löysä. PPR syö nyt lisäravinteita ja katsotaan ajan mittaan miten se pärjäilee. Sisukas poika se on. Kiitos Einille kun pidät PPR,stä hyvää huolta ja opetat sille myös kaupunkilaiselämää.
PPR,ää on hoidettu pennusta asti lymfalla ja otehieronnalla, sekä perushieronnalla.