lauantai 15. kesäkuuta 2013

Paimennusta, mitäs muutakaan.

III-luokka tänään Kotikoskien kisoissa.
Startti 1.
Zaggalle 63. p ja kolmas sija. Muuten mukavaa menoa , mutta ajosta vain 2 p.ihan ansaitusti. Jako ja single 10 p. Tää oli meidän eka palkintopallisijoitus III-luokassa, joten erittäin tyytyväisiä ollaan suoritukseen.
Wenjahan aloitti kisamaan tässä luokassa Tammisaaren kisoissa, nyt rata läpi ja pisteitä 57,viides sija, häkistä vain 1 piste. Ohjaaja eli Kimmo möhli, ei siis ollut prinsessan vika.
Tiikeri haki hienosti lampaat tolpalta, ekassa poispäinajo suorassa ne ajautuivat liikaa vasemmalle, joten olivat rata-alueen ulkopuolella, tästä disk.
Startti 2.
Zagga 61 p. neljäs sija , aika loppu singlessä, ohjaajan möhlinki.Jako ja häkki 10 p. Ja ajosta sain nyt tsempattua 11p.
Wenja juhlisti synttäreitään nappaamalla palkintopalli sijoituksen pronssisella mitallilla. 68 p.Jako, häkki ja single 10 p.
Tiikerin kanssa saatiin ajo jo melkein jakoympyrään asti,  kun neiti hiukan ajoi niitä liikaa lähtötolpan taakse, ja lampaat taas kisa-alueen ulkopuolella. Tiikerin ratoihin olen diskeistä huolimatta todella tyytyväinen. Nuori tuo plikkahan vasta on.
Seuraavaksi sitten PM-karsintakisoihin.
Tikru

Wenja