lauantai 18. toukokuuta 2013

Paimennuskisat

Paimennuskisat 2013 korkattiin tänään. Ilmoitin myös Tiikerin 3-luokkaan, vaikka viime syksynä kisasi vasta I-luokassa, koska kakkosluokan kisoja on niin vähän( jollei meidän kisoja ota huomioon).
Hurrja pikku Tiikeri menikin koulutustasoonsa nähden oikein hyvin. Haussa meinasi ensin lähteä hakemaan lampaita kisapellon oikealla laidalla olevalta parkkipaikalta. Lampaat oli kyllä suoraan edessä n. 250 metrin päässä, mutta Tiikeri ei hahmottanut niitä. Sain kuitenkin neidon ohjattua sinne ja nostikin lampaat hyvin. Tuonti ohjaajalle oli mutkainen. Ajosta aattelin etukäteen ettei pysty siihen vielä, mutta niinpä Tiikeri sen vaan selvitti, vaikka eka portti oli reilun 100 m. päässä. Jaossa loppuikin sitten aika, eipä sitä ole juurikaan tullut vielä harjoiteltua. Tikrun pisteet 20/100.
Zagga teki kelpo radan, haussa oli myös ensin hiukan hukassa ja teki perinteisen piruetin, josta annamme aina turhaa tasoitusta muille. Jako erinomainen, paitsi että valitsi väärät lampaat ensin, siitä pistemenetyksenä 9p. Häkki 9. Sijoitus 9/20.
Wenja starttasi Kimmon kanssa. Hallittu haku(toki meinasi Wenjakin ensin leikata, mutta totteli ohjausta). Ajossa lampaat ajautui liian lähelle ojaa ja Kimmo keskeytti.
Tuijalle ja Fleetille koitui kohtaloksi saman ojan reunusta ja kesk.
Kaiken kaikkiaan hyvä kisakauden aloitus. Huomenna jatketaan.