perjantai 2. marraskuuta 2012

Lääkärireissu

Pikkutytöt hakivat ekan rokotuksensa eilen AB, klinikalta. Muikku tapansa mukaan rohkeampana -ui kuin kala vedessä- vieraassa ympäristössä. Sade hiukan empii aluksi, mutta rohkaistuu sisarensa esimerkistä. Sade on sisällä täpäkämpi, mutta Muikku sitten taas rohkeampi ulkona. Saas nähdä miten luonteet kehittyvät. Onko tilanne sama puolen vuoden päästä? Tyttöjä ei tullut punnittua, mutta aika tuhdissa kunnossa ovat. Tällä viikolla tytöt ovat syöneet rustoluita oikein urakalla ja niissähän sitä rasvaa riittää.

Samalla reissulla Wool joutui luopumaan palleistaan. Eipä tarvii Wollen enää haikailla narttujen perään. Helpottaa nuoren miehen elämää suuresti. No eihän tuo pallitomuus näytä Wolea haittaavan.Kuvattiin myös pojan vasen olka(se kun nuorena operoitu), pientä nivelrikon? alkua havaittavissa, mutta ei kuulemma menoa haittaa.
WOOL
Taimin pentuja myös kurkattiin, mutta vielä ei voi varmasti sanoa kuinka monta niitä sieltä tupsahtaa. Taimilla tulee jo maitoa tisseistä, ja kaksi viikkoa olisi "laskettuun" aikaan. Luulen että ne syntyy muutamia päiviä aiemmin.
Wenjalla ei ole vieläkään juoksu alkanut, lieneekö syynä tuo Taimin tiineys, josko odottelee, että Taimin pennut ensin ja sitten vasta on hänen vuoro. Tiedä noista.....