maanantai 3. syyskuuta 2012

Lukkikselle PPR1,Uunolle luokkavoitto

SBCAK,n yhdistysmestaruuskisoissa taottiin paljon upeita tuloksia.Kisat meidän pellolla.
I-luokassa Minnalle ja Uunolle luokkavoitto tuloksella 86 p. 1- tulos ja PAIM1,PPR1.

Minna ja Lukkis starttasivat ekaa kertaa paimennuskisoissa. Tehotreenit tuloksena PPR1 61 pisteellä.
Tiikerille samaisesta kisasta 71 p. Hakukaari liian tiukka( testasin oikealta ekaa kertaa kisoissa, tätä siis treenataan ensi kesää varten).Tämä sisarustrio valmistautuu syksyn viimeiseen kisaan perustreeneillä.
II-luokassa Wenjalle 74 p. Ja neljäs sija. Wenjalle ei ole kaikki suuntakäskyt vielä klaareja, joten ajolinjat eivät aina vastaa sitä mitä pitäis. Wenjalle tämä oli kauden viimeinen kisa ja toivotaan, että pentuesuunnitelmat toteutuvat tänä talvena.
Woolilla kelpo rata, tosin noston jälkeen toi lampaat linjalta vinossa ottamatta yhtään käskyä. Jako saatiin tehtyä, joka on ollut meidän kompastuskivi. Wolella vielä kaksi starttia tänä vuonna, olen ilmoittanut sen myös nautakisoihin.
III-luokassa Zaggalla vauhdikas rata.Pisteitä kertyi 61 ja sij. toinen. Lampaat lähtivät valumaan tolpalta ennn kuin Zaggis ehti hakukaaren loppuun, joten nostoa"ei tapahtunut" ja lauman tuonti off, linessa. Zaggiksella tänä syksynä vielä SM,kisat ja nautakisat.
Tuija ja Fleet korkkasivat ekaa kertaa kolmos luokan. Aika loppui jaossa.
Mahtavasti onnea Minnoille!, sekä muille jotka onnistuivat kisoissa.
Tuomari Päivi Mantere antoi  erityiskiitosta meidän hyvistä kisajärjestelyistä.Kaikki toimii hyvällä rutiinilla ammattimaisen työntekijäporukan ansiosta.Kiitos!