sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Woollandian kisaajat eri lajeissa

Tässä taas mun rakastamaa tilastointia kasvattien kilpailu/koekäynneistä.
Kiitos kaikille aktiivisille koirien omistajille!

Tänä vuonna tilaston teki Tiia! Kiitos!

Joulukuussa 2016 Woollandian kasvatteja on 63 koiraa. Näistä 50 koiraa on yli 1.5-vuoden ikäisiä. Loput 13 koiraa ovat alle vuoden ikäisiä ja vielä joutuvat odottamaan kilpailu- ja koeuriensa alkamista.
Yhden tai useamman lajin kilpailuissa tai kokeissa (paimennus, toko, agility, BH-koe, rallytoko, vepe tai valjakkolajit) on saanut tuloksen 34 Woollandian kasvattia. Tämä on 54 % kaikista kasvateista ja 68 % kilpailuikään ehtineistä koirista.
Eniten kasvatteja on osallistunut paimennuskokeisiin. Paimennuksessa 24 kasvattia (38 % kaikista kasvateista ja 48 % yli 1-vuotiaista) on saanut joko Kennelliiton tai Suomen paimenkoirayhdistyksen paimennuskokeesta hyväksytyn tuloksen. PPR1-tunnus on 19 kasvatilla (30 % kaikista kasvateista). Kun otetaan huomioon vain korkein tulos, niin kahdeksalla kasvatilla (13 % kaikista) on PAIM1-tunnus, yhdeksällä (14 %) PAIM2-tunnus ja kahdella (3 %) PAIM3- tunnus. Paimennuksessa valioituneita ei ole.
Agilityssä on startannut 13 koiraa, eli 21 % kasvateista (26 % yli 1-vuotiaista koirista). Näistä 7 koiraa kisaa 1-luokassa, 2 koiraa 2-luokassa ja 4 koiraa agilityn 3-luokassa. Agilityssä valioituneita on yksi.
Toko-kokeessa on käynyt 12 koiraa, mikä on 19 % kasvateista (24 % yli 1-vuotiaista). Kun otetaan vain korkein luokka ja ykköstulokset huomioon, niin kahdella kasvatilla on tulos ALO1, neljällä kasvatilla AVO1, kahdella kasvatilla VOI1 ja kolmella kasvatilla EVL1-tulos. Tottelevaisuusvalioita näistä evl-koirista on kaksi.
BH-kokeen on hyväksytysti suorittanut 5 koiraa, eli 8 % kaikista kasvateista.
Rallytokossa on ykköstuloksen saanut 2 koiraa (3 % kaikista kasvateista). Näistä toinen kilpailee AVO- ja toines MES-luokassa.
Vesipelastuskokeessa kilpailee 2 koiraa, eli 3 % kaikista kasvateista. Näistä toisella on ALO1-tulos ja toinen koira on valioitunut.
Valjakkolajeissa on startannut 4 koiraa, eli 6 % kaikista kasvateista.