keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Paimennuskisoissa Juvalla ja vierailua Kuopios

Kesän ensimmäiset paimennuksen PM ja EM- karsintakisat olivat Juvalla viime viikonloppuna. Meidän rekuista oli kisaan ilmoitettu Tikru, Zagga, Jymy ja Wenja. Tikru kun lähti astitusreissulle Karlin kanssa, niin kisat jäi siltä väliin. Lisätietoa pentublogissa matkan kulusta.
Majoitus järjestyi taas todella hienosta luxusmökistä veden äärellä. KIITOS OUTI!

Lauantain kisoissa Wenjalta hyvä rata. Tulos 63 p. ja 11 sija. Zagga ja Jymy: keskeytimme itse suorituksen, kun pojat olivat jo aivan ploppu helteen vuoksi. Radalla siis tuli pientä vääntöä ja kun pisteitä jo sen verran menetetty ei kannata koiraa siellä helteessä "paukuttaa" - kärkisijat oli jo menetetty-.
Sunnuntaina jätettiin sitten starttaamatta,  menimme kisapaikalle heti aamulla kun luulin saavani vaihtaa Zaggan Tiikerin paikalle, jonka startti olisi ollut heti aamusta,  mutta säännöt olivatkin muuttuneet lauantaista( lauantaina tämä siis oli ok kilpailuvastaavan ja kisajärjestäjän luvalla).  Emme sitten jääneet odottelemaan, että pääsisimme "oikealla" vuorolla radalle, jotka olisivat olleet päivän viimeisimpiä.
Jatkoimme siis matkaa Kuopioon Terhin ja Hannun luokse. Mukavaa leppoisaa oleskelua sunnuntain ratoksi. Maanantaina pidettiin kurssia, johon osallistui kolme kasvattia ja kolme muuta paimenta.Mukava kurssi  hyvässä seurassa.

Illalla pääsi  myös meidän rekut  paimentelemaan Uhkeita Kainuun harmas frouvia.

Kiitos Terhi ja Hannu!