maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikonlopun kisailut ja pentupäivät

Lauantaina olivat Iina ja Kron tokokisoissa. Hieno 1 tulos AVO luokasta, vaikka liikkeestä maahanmeno oli mennyt nollille. 170 p ja toinen sija.
Paikallaanolo,nouto  ja kokonaisvaikutus täydet 10p. Seuraavaksi sitten vaan ylempien luokkien liikkeitä treenailemaan.
Trip jatkoi Satun kanssa nopsaa menoa agilityssä ja sai ensimmäisen LUVA nollan kakkosluokassa.Oltiin Martan ja Muikin kanssa katsomassa heidän menoa Tsaukkilassa, ja tämän jälkeen Trip tarjosi meille kuoharia kesän saavutuksista.

HUIPUSTI onnea molemmille!

Sunnuntaina oli Woollandian kennelin kauden päättäjäiset. Aloiteltiin treenaamalla tietty paimennusta. Kuvia löytyy täältä, sekä Tuijan ottamat kuvat.Kyllä on taidokkaita paimenia nuo kasvatit. Ilo silmälle!
Päivä jatkui herkkupöydän ääressä. Eipä tarvinnut itse tehdä mitään, kun ihanat kasvattien omistajat toivat kaiken. Lisäksi saatiin Kimmon kanssa vielä lahjakortti Erätukkuun. Ilmeisesti lienee vaatevaraston uusimisen tarve. Paljon KIITOKSIA kaikille.
Iltapäiväksi olin pyytänyt eläinlääkäri Tuulia Applebytä pitämään meille luennon koiran oppimisesta. Paljon tulikin taas ajateltavaa. Tuuliahan on myös ns. ongelmakoirakouluttaja , joten todella mielenkiintoista tietoa tuli myös esim. koirien peloista.