sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Ukolle 0 agikisoista ja paimennusta

Sabina ja Ukko saivat heti ensimmäisestä startistaan virallisissa agikisoissa nollan. Tällä kolmas sija. Hulppea alku agiuralle. Paljon paljon  Onnea!

Torstaina lähdettiin Zaggan, Wenjan ja Martan kanssa pitämään paimennuskurssia Kuopioon Hannun  ja Terhin luokse. Lampaat olivat kainuunharmaita ja liikkuivat sopivasti. Kurssilla oli, sekä aloittelevia, että pidemmälle ehtineitä paimenkoiria. Kiva kurssipäivä, jatkoa jo suunnitellaan.
Ruuat, juomat ja majoitus viiden tähden hotellitasoa. Kyllä kelpasi. Kiitos "emäntä ja isäntä".

Viikonlopuksi Juvan kolmosen karsintakisoihin starttaamaan Wenjan ja Zaggan kanssa.
Lauantaina Wenjalle ja Kimmolle 46,5 p. Wenja ajoi tämän hetkisen tasonsa mukaisen radan. Aika loppui ennen singleä. Zaggalle kasaan 69p. Haussa meinasi ensin lähteä taaksepäin varikolle, mutta sen jälkeen rata olikin sutjakkaa menoa. Ekaa kertaa ajettiin kaikki portit.Aika loppui singlessä.
Sunnuntaina vain Zagga starttasi(Wenja olisi ollut viimeinen lähtijä, ei viitstty jäädä odottelemaan iltapäivään sen starttia).Rata oli käännetty pitkittäin eiliseen verrattuna, Zaggalle tuotti vaikeuksia löytää lampaat, meinasi väkisin yrittää sinne missä lampaat oli eilen. Lampaat kuitenkin lopulta löytyi ja aika loppui taas singlessä.