sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

TaimixAaron pennut Paraisilla

Morris ja Carola kutsui sisaruksensa Paraisille pentupäivän  viettoon. Kylläpä koirat oli iloisia, meri,lampaat ja nurtsia missä juosta. Aloiteltiin uimisella, Morris näytti laiturinkierto lenkkinsä. Eerik yritti uida yhtä kovaa , mutta ei ihan pysynyt vielä tahdissa.
Uinnin jälkeen otettiin treeni missä katsottiin mikä lelu/nami on paras koiralle.Aavistin jo etukäteen miten Martan käy. Söi ensiksi namit ja sitten siirtyi katsomoon paimentamaan muita sisaruksiaan, leluista viis.
Seuraavaksi ohjelmassa paimennusta, kaikki pentuset pyörähtelivät pyöröhäkissä.Näissä pennuissa  virtaa riittää ja ne eivät todellakaan päästä omistajiaan helpolla. Hienot stopit jo kaikilla, kunhan muistaa että koira ei  saa lähteä ilman lupaa liikkeelle. Harjoiteltiin myös poistuloa lampailta, eli ns. luovuttamista.

Paimennuksen jälkeen oli pentujen omistajille tiedossa  se maukkain osuus eli Carolan leipomat piirakat ja kakku, jolla  juhlistettiin Visslan 6-vuotis synttäreitä.Kyllä maistui.

Kiitos Carolalle päivän järjestämisestä ja kaikille mukana olijoille. Muut olivatkin päässeet pentueesta paikalle paitsi Jage, jonka kotiväki hommissa.