sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pentupäivä Z&T ja T&R

Lauantain pentupäivällä oli mukana Zaggan pennut ja Taimin pennut.Kaikki 12 paimenkoiraa olivat saapuneet hyvinkin tuulisen ja hiukan sateiseen Woollandiaan. Ilma ei kuitenkaan menoa haitannut, kaikki paimensivat mutaisissa olosuhteissa ja Pete veti agilitytreenejä. Anette esitteli meille myös Doboilua. Kiitos Anette ja Pete!


Tässä Zaggan pentujen joukko. Sirkka ja Anette treenaavat pääasiassa agilitya ja Sirkka aloittaa varmaankin kisauransa heti kun ikää on tarpeeksi.Uuno, joka kuvassa ilman Minnaa(ottaa valokuvaa..) on kisannut jo tokon voittajaluokassa ja paimennuskisat korkataan toukokuussa.Flip ja Katariina treenailevat agilityä ja paimennusta.Tara"prinsessa" ja Tanja on myös korkannut jo tokon alokasluokan ja harrastaa sen lisäksi agilitya ja paimennusta. Lukkis ja Minna treenaavat paimennusta ja tokoa. Sitten meikäläinen, sekä Tiikeri+ Zaggis. Tiikeri on treenannut ainoastaan paimennusta ja kisaaminen aloitetaan joskus kesällä. Työhommissa Tiikeri tykkää eniten paalien vaihdosta.


Taimin pennut olivat toisella pentupäivällään ja ekana tässä Trip ja Satu.Tripillä löytyi jo oikea asenne paimentamiseen. Tripin harrastuksiin kuuluu myös toko ja agility.

Kusti ja Hannu olivat nyt lampailla kolmatta kertaa. Kustihan tekee jo hommia naudoilla omalla tilallaan.

Alli ja Salla on  konkareita  paimennuksessa. Alli kun käy meillä viikoittain treenaamassa isosisko Ritnin kanssa.

Huiku ja Minna tyylittelivät jo "hienoa" paimennusta lampailla. Huiku treenaa lisäksi agilityä ja tokoa.

Floo ja Virpi ovat käyneet useasti  lampaita katsomassa isosisko Ja:n kanssa. Floota kiinnostaa vielä enemmän nuo pipanat, mutta kyllä lampaitakin vilkuillaan jo sillä silmällä.

Meidän Köpikin pyörähteli lampailla  ja idea alkaa jo löytymään.Myös isä Roy oli mukana.Roy tyylitteli pellolla hienoja hakukaaria Taimin kanssa.

Kiitos kaikille, että pääsitte mukaan!Kesällä uusiksi pentupäivien merkeissä!